Upoznajte dr. Valentić-Petrović

Dr. Vladimira Valentić-Petrović Medicinski fakultet je završila u Zagrebu 1994. te 2001. položila specijalistički ispit u zagrebačkoj Klinici za ženske bolesti i porode u Petrovoj.

Tijekom specijalizacije završila je postdiplomski studij iz perinatologije. Uz bogato radno isustvo u institucijama kao što je sisački Dom zdravlja, doktorica se 2008. seli u vlastiti prostor, gdje od tada primjenjuje moderni pristup tradicionalnom liječenju ginekoloških bolesti i pregleda. Doktorica konstantno radi na vlastitom usavršavanju, polažući razne tečajeve i stručne skupove, čime je, na primjer usavršila tehnike primjenjivanja 4D ultrazvuka i kolonoskopije kao medicinskog zahvata.
drvalentic

Sr. Zrinka Pašalić- sestra primalja

Unazad 15 godina važan je dio ovog tima. Puna energije, komunikativna, odgovorna.

Rođena je i odrasla u Sisku. Srednju primaljsku školu završila je u Zagrebu, te potom radila na ginekološkim odjelima KB Merkur i Opće bolnice Sisak. Stekla je bogato iskustvo na različitim radnim mjestima od sestre na novorođenačkom odjelu, instrumentarke u operacijskoj sali, do rada u dispanzeru.
sestra

Zašto ordinacija dr. Valentić-Petrović

Stručnost i profesionalnost pružanja ginekoloških usluga je garancija vašeg zdravlja.

Visoka stručnost

Dr. Valentić-Petrović ima dugogodišnje iskustvo u liječenju pacijentica kada je riječ o ginekološkim bolestima, trudnoći i menopauzi.

Brižan tim

Ordinacija dr. Valentić-Petrović pruža specijaliziranu brigu i ozbiljno pristupa liječenju i pregledima vlastitih pacijentica.

Dostupnost

Radno vrijeme većinom popdnevnim smjenama omogućava našim pacijenticama bolju dostupnost terminima pregleda, s obzirom na životne obaveze.

Top